Skip to main content

Verzekering

Rechtsbijstand verzekering

Waarom verzekeren voor rechtsbijstand?
Een (juridisch) meningsverschil, ruzie of conflict kan zomaar ontstaan. Uw auto raakt beschadigd door een onjuist ingestelde wasstraat. Of uw zoon wordt tijdens het backpacken in Australie aangereden. Het product dat u via internet gekocht had is niet geleverd. En stel u eens voor dat u wordt ontslagen of uw huis wordt uit gezet.

Experts
Ook al denkt u het gelijk aan uw kant te hebben. Een ander daarvan overtuigen en de schade verhalen kan zeer ingewikkeld zijn. En onverwachts hoge kosten (van advocaten) met zich meebrengen. Met een rechtsbijstandverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken.

Keuze
U kunt uit een aantal modules die perfect aansluiten op het dagelijkse leven. De keuze is aan u.

 • Verkeer
  U en uw gezinsleden zijn over de hele wereld verzekerd van professionele rechtshulp voor deelname aan het verkeer. Ongeacht welk vervoersmiddel u gebruikt.
 • Consument & Wonen
  U bent binnen de Europese unie verzekerd van rechtshulp voor consumentenzaken, ook voor aankopen via internet. Ook conflicten die te maken hebben met uw woning zijn verzekerd in deze module.
 • Inkomen
  Voor als u bijvoorbeeld met een gedwongen ontslag wordt geconfronteerd. Of wanneer u in conflict raakt met uw uitvoeringsinstelling over de vaststelling of hoogte van uw uitkering.
 • Fiscaal & Vermogen
  De module met de meest uitgebreide dekking die binnen de Europese unie fiscale en vermogensgeschillen dekt.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.